Sandri Gino snc, ditta con una storia di oltre 50 anni, iniziata nel 1962 grazie all’impegno del fondatore, Gino.
La tradizione è stata portata avanti con passione dai figli Marina e Roberto, insieme ai coniugi Enzo e Flaviana.
L’azienda si è specializzata nella commercializzazione all’ingrosso e al dettaglio di trippa, budella naturale per insaccati e prodotti affini.
La vendita al dettaglio è uno dei nostri punti di forza, insieme a una vasta gamma di prodotti affini come spezie, sale, coltelli professionali e attrezzature per la preparazione di carne e insaccati, offre ai nostri clienti tutto ciò di cui hanno bisogno per creare salumi deliziosi e autentici.
L’impegno principale della ditta è quello di acquistare dai migliori produttori italiani, al fine di soddisfare al meglio le richieste dei nostri clienti.
Negli ultimi anni abbiamo ampliato la nostra offerta offrendo corsi dimostrativi per appassionati di gastronomia e produzione di salumi, nonché corsi per ristoratori ed altri professionisti.
-----------------------------------------
Sandri Gino snc, a company with a history of over 50 years, started in 1962 thanks to the commitment of its founder, Gino.
The tradition has been carried on with passion by his children Marina and Roberto, together with his wife Enzo and Flaviana.
The company has specialised in the wholesale and retail marketing of tripe, natural casings for sausages and related products.
Retail is one of our strengths. Together with a wide range of related products such as spices, salt, professional knives and equipment for preparing meat and sausages, we offer our customers everything they need to create delicious and authentic sausages.
The company's main commitment is to purchase from the best Italian producers in order to best meet our customers' demands.
In recent years, we have expanded our offer by offering demonstration courses for gastronomy and charcuterie production enthusiasts, as well as courses for restaurateurs and other professionals.